STOOOORA FRAMGÅNGAR HAR SKÖRDATS

och en rad övriga prestationer har fryksdalingarna åstakommit den senaste tiden. Bloggen som ni märkt har varit lite frånvarande, minuterna framför datorn har varit få de senaste sommar månaderna. Jag har lovat er bilder från bygdetravet inom kort tyvärr blev de lite försenade och kommer denna vecka att läggas ut på bloggen.
Jenny Eriksson har tränat på rejält efter E45an då hennes häst ABSOLUT SPENDER vann AMATÖR-SM på åmål den 2/8 på fina tiden 14,5 1640a och vilket inpringade 100 000kr på vinnarkontot. Hästen har efter den segern även kammat hem en 4:e plats på Drammens travbana i Norgre vilket betalade 14 850kr med hem.
Bengt Petterssons springare har haft god form hela sin tävligskarriär och senaste starten på Färjestad resulterade i seger med 25 000kr i första pris. Bengt provade kort distans för första gången vilket var ett bra val, TAMLIN TWOSTEP öppnade första halv varvet på 10,5 och seger tiden blev fina 14,5a och hela 2 längder före de övriga i mål. Camilla Thyberg selade även hon ut på Färjestad denna dag med SUNSHINE RIVER den fyra åriga valacken efter Jobie Tempest tog sin andra seger för året och puttsade sitt rekord rejält, segertiden blev 16,4 2140 och inpringade 20 000kr med hem till Ingmår. Far och dotter Berglund har nött på efter Ås vägarna med sin springare NOVA KAOS, stoet har gjort fina tider i år, 17,9M och 15,7aK och i fredags på Åmåls travet räckte hästen hela vägen fram, en seger med hem till Lerafors. NOVA KAOS travde 19,3 2140 och 7000kr in på kontot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0